Diamant Microdermabrasie

Diamant-microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen. Er worden gelijkmatig dunne laagjes van de huid verwijderd. Er komen geen kristallen aan te pas, maar er wordt gewerkt met een diamanten kop op een handstuk die de huid zacht polijst. Diamant-microdermabrasie geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. Ideaal als voorbehandeling zodat werkstoffen dieper de huid in kunnen komen. Ook is deze behandeling perfect om je huid voor te bereiden op de zomer!

Diamant-microdermabrasie geeft verbetering voor de volgende huidcondities:Dalton_dermabrasie
- Verwijderen van dode huidcellen
- Acne
- Gladdere huid
- Verminderen van pigmentvlekken
- Verminderen van lijntjes en rimpeltjes
- Verminderen van littekens
- Verfijnen van de porie structuur
- Egalere huidskleur
- Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
- Stimuleert de doorbloeding van de huid
- Verjongt de huid

Hoe vaak is de behandeling nodig?
Microdermabrasie kan gebruikt worden als een op zich staande behandeling, maar kan ook als extra bij een gelaatsbehandeling geboekt worden. Als u intensief iets aan huidverbetering wilt doen, dan is een kuur van 3 behandelingen aan te bevelen. Deze vindt dan om de 2 weken plaats. We behandelen altijd in overleg, omdat dit geheel afhankelijk is van uw huidconditie.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?
Uw huid wordt direct gladder en krijgt een fris roze teint. Het kan soms wat warm en/ of branderig aanvoelen. Dit verdwijnt na enkele dagen vanzelf.

Wat mag ik niet doen na de behandeling?
Vooral uw huid niet blootstellen aan de zon. Uw huid is nieuw en zal anders reageren op de zon. Het is heel verstandig om een sunblock te gebruiken! Ook wordt zwemmen in chloorhoudend water en saunabezoek tot 48 uur na de behandeling afgeraden. Zelf scrubben en/of peelen kunt u het beste tot 14 dagen na de behandeling niet doen.

Voor wie is deze behandeling NIET geschikt?
- Actieve acne
- Ernstige couperose
- Huidkanker
- Door de zon of zonnebank verbrande huid
- Onstabiele Diabetes
- Koortslip
- Gordelroos
- Eczeem

Prijs: € 90,00 per behandeling; € 210,00 voor een kuur van 3 behandelingen.