Logo_MG

 

Hydra 'Global HydraGlobal_MG

Maria Galland lanceert haar nieuwe hydratatie lijn; Hydra 'Global

Maak kennis met de nieuwe generatie anti-aging hydratatie. Deze lijn bevat gloednieuwe technologieën die een complete oplossing bieden voor alle vochtarme huidcondities. 

Wist je dat hydratatie essentieel is voor een gezonde huid? 
De huid bestaat voor 70% uit water. Het is de essentiële stap in huidverzorging op elke leeftijd. Het natuurlijk huideigen vermogen van hydratatie neemt gedurende de jaren af in de huid. 

De nieuwe Hydra 'Global lijn, serum 240 en creme 260, herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie. 

- voor alle huidcondities inzetbaar
- Houd vocht beter vast
- Ondersteunt het huideigen hydratatie vermogen
- Versterkt de weerstand van de huid
- Versoepeld en verzacht de huidstructuur
- Dorstlesser voor de huid
- Vult droogte lijntjes op
- Bevat een heerlijke, frisse geur

Prijs: € 75,- per behandeling
Duur: 75 minuten


Soin Révélation Lumière de JeunesseActivAge_01

VERKWIKT ONMIDDELLIJK VERMOEIDE HUID, HELPT DE EERSTE TEKENEN VAN VEROUDERING TE MINIMALISEREN EN ZORGT VOOR EEN JEUGDIGE GLOW.

Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

- Werkt stimulerend en minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
- Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
- Kick vol energie en frisheid

Prijs: € 69,50 per behandeling
Duur: 75 - 90 minuten


Lifting Absolue Jeunesse

EEN 100% MANUELE LIFTENDE BEHANDELING DIE BEWEZEN EN DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN BIEDT.

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.

Prijs: € 79,50 per behandeling
Duur: 75 - 90 minuten


D-Tox your skin DTOX_MG

Maria Galland Paris creëerde een manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid. Het is een 100% manuele, huidvriendelijk reinigingsritueel gecombineerd met de krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimulerenzonder beschadiging van het ecosysteem van de huid.
Een unieke methode die de huid weer laat ademen.

Behandeling:
- Reiningen
- Massage
- Intensieve peeling
- Detox Masque 68
- Booster
- Dagelijkse verzorging

Prijs: € 65,00 per behandeling
Duur: 70 minuten