Logo Maria Galland

Soin Thalasso VisageMaria Galland_01

Het aangenaam verkoelend powermasker met zeealgen voor een extra hoeveelheid vocht en maximale verzorging. Extracten van bretonse zeealgen zuiveren de huid. Microalgen zetten de doorbloeding aan en activeren de stofwisseling, inclusief power-concentraat.

Prijs: € 75,- per behandeling
Duur: 75 - 90 minuten

 

 


Soin Révélation Lumière de JeunesseMaria Galland_02

VERKWIKT ONMIDDELLIJK VERMOEIDE HUID, HELPT DE EERSTE TEKENEN VAN VEROUDERING TE MINIMALISEREN EN ZORGT VOOR EEN JEUGDIGE GLOW.

Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

> Werkt stimulerend en minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
> Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
> Kick vol energie en frisheid

Prijs: € 69,50 per behandeling
Duur: 75 - 90 minuten


Lifting Absolue JeunesseMaria Galland_03

EEN 100% MANUELE LIFTENDE BEHANDELING DIE BEWEZEN EN DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN BIEDT.

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.

Prijs: € 79,50 per behandeling
Duur: 75 - 90 minuten