AfbeeldingDalton_02

DALTON MARINE COSMETICS is de nummer 1 op het gebied van marine cosmetica. Het merk staat voor de hoogste kwaliteitsnormen, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een bijna 40-jarige ervaring op het gebied van mariene cosmetica. Sinds de oprichting in 1976, was de DALTON verzorgingslijn voortdurend in ontwikkeling en vandaag de dag bestaat uit ongeveer 150 producten in 20 lijnen - een uitgebreide zorg voor elk huidtype en elke huid probleem.

Het Dalton Marine Cosmetics huidverbeteringssysteem is gebaseerd op de werkzaamheid van het ‘Celumer Cell Active Extrait de Caviar’. Dit extract is een natuurlijke substantie die wetenschappelijk aangetoonde overeenkomsten heeft met onze huid. De aanwezige ingrediënten in het extract worden optimaal door de huid opgenomen, activeren de celactiviteit en voorzien de cellen van energie waardoor de biologische functies van de huid weer optimaal gaan functioneren. Het extract werkt van binnenuit en geeft de huid een prachtige en frisse uitstraling. Langdurig gebruik zal niet leiden tot gewenning of verzadiging van de huid. Integendeel: de spectaculaire werking van de producten zal juist nog meer zichtbaar zijn. Dalton Marine Cosmetics zijn verzorgings- en huidverbeteringsproducten die resultaat garanderen, zichtbare huidverbetering laten zien en bijdragen om huidproblemen op te lossen.

Voor elk type huid is er een passend product
Voor mensen met huidproblemen, zoals acné, couperose/rosacea, eczeem en psoriasis heeft Dalton Marine Cosmetics producten die specifiek gericht zijn op het betreffende huidprobleem. Uiteraard heeft Dalton ook producten die gericht zijn op anti-aging, zodat het verouderingsproces vertraagd wordt en de lijntjes vervagen. Omdat niet iedereen dezelfde huid heeft, zijn er anti-aging producten voor de vochtarme huid, de droge huid, de gevoelige huid en de huid die wel wat energie kan gebruiken. Kortom: huidverbetering op maat. 

Dalton Marine Cosmetics heeft uitsluitend natuurlijke en biologische/vegetarische huidverbeteringsproducten.